Fysiske bilder

Fysiske bilder

I motsetning til “i gamle dager” da den eneste muligheten vi hadde til å se bildene våre var å få dem fremkalt har vi nok i dag blitt noe latere når det kommer til fremkalling av fysiske bilder. Det er jo så enkelt å laste opp bildene på datamaskinen, og så bruke dem direkte i sosiale medier, sende dem via e-post og så videre. Det er jo nesten litt trist, for det er utrolig hyggelig å sette seg ned med et fotoalbum som det er lagt ned mye tid på. Det er heller ikke helt det samme å ha bilder av familien på Facebook som det er å ha dem i en ramme på skrivebordet på jobben. Fysiske bilder har absolutt noe for seg, og vi burde kanskje bli flinkere til å huske akkurat det.

An image of domestic living room, minimalistic zen-like design, warm colors. Render image.

En flott måte å bruke fysiske bilder på er å henge dem på veggen. Veggbilder kommer i utallige versjoner, alt fra lerretsbilder til fototapet og de gode gammeldagse bildene på fotopapir. Det finnes ingen bedre måte å personalisere innredningen din på enn å bruke bilder du er glad i, enten de viser motiver som betyr noe spesielt for deg eller om det er bilder av mennesker du er glad i. Hvorfor ikke lage en collage av dine beste feriebilder og dekk veggen med en herlig mosaikk av gode minner. Er du litt mer minimalistisk i stilen kan du velge et stort lerretsbilde eller et nydelig maleri som hovedfokus i stue eller på soverom. Dersom du ikke tar så mye bilder selv finnes det mange flotte motiver å velge mellom, og det skal vanskelig gjøres ikke å finne noe man liker.

Hvis du ikke helt orker å sitte med et fysisk fotoalbum og lime inn bilder ett og ett så finnes det også flotte muligheter for å få laget fotobøker. Her samler du alle bildene du ønsker å bruke, og gjennom et redigeringsprogram kan du sette dem i en ferdiglaget mal, med egne effekter og tekstinnslag.

Det finnes også mange morsomme alternativer for hverdagsobjekter med din egen bildepynt. Kanskje en t-skjorte med det morsomste feriebildet, eller en kaffekopp med bilde av pus, eller en musematte med bilde av familien.

Leave a Reply