Gi barn selvtillit til å skape kunst

Ser du for deg barna dine som berømte kunstnere eller har du tro på at de skal lykkes uansett hva de velger i livet? Forhåpentligvis er det slik, og du velger å gi dem oppfølging og støtte som de vil vokse med. Men for at noen skal lykkes, så må de også ha utfordringer. Ofte er det både på godt og vondt, men slik er jo livet også. Det går opp og ned, akkurat som bølger på et hav.

Det betyr at akkurat som alle andre, så må barn både gi og ta. Noe av det de kan ta er stilige klær til barn, i den forstand at du gir dem det når de trenger nye klær. Det gir dem status og anerkjennelse. Men om det er vanskelig å få budsjettet til å gå opp, så bør du finansiere dem på en smartere måte. Bruk litt tid på å sette opp en klesbudsjett, nesten som kunst når det går opp.

Gi barna gode vaner

Barn trenger gode vaner. Det betyr at de av og til må gjøre ting de ikke vil. Som å stå opp tidlig, gjøre oppgaver i hjemmet, være flinke på skolen også videre. Det er lov å være streng så lenge man forklarer hvorfor. Det vil barn lære så mye av at de til og med kan utvikle sine kunstneriske ferdigheter.

Still krav til barna

Du må stille krav til barna dine, selv om det kan være vanskelig. Det er for å gi dem retningslinjer i livet. Mange tror at man ikke er snille med barn om man stiller krav til dem, men det er helt motsatt. Man er ikke snill og man bare gir dem godteri og tv-tid, når de trenger aktivitet. Gi dem flotte klær de kan leke ute med. Velg moteklær til barn og ungdom fra Kids Brandstore.

Du må applaudere og utfordre barna hele tiden!

Leave a Reply