Mye penger å hente i kunst

Vi starter denne artikkelen med en åpenbar, men viktig ansvarsfraskrivelse. Som med enhver økonomisk investering, er det ingen garantier ved kjøp av kunst. Verdiene av kunstverk kan selvfølgelig stige og falle, så enhver investering er på egen risiko.

Før vi snakker økonomi er det også viktig å komme med et viktig poeng: du bør alltid kjøpe kunst du elsker og liker. En investering trenger ikke bare være økonomisk, den kan, og bør være når du kjøper kunst, det være seg fotografi, maleri eller en skulptur, noe som forbedrer livet ditt i mange år fremover.

I motsetning til mange andre alternative investeringer, kan kunst konsumeres fullt ut mens du eier den. For eksempel, å bruke veteranbilen din øker kilometertelleren og kan redusere verdien. Og å drikke opp en verdifull flaske med whisky vil utvilsomt få verdien til å synke!

Som å forutsi fremtidens mest attraktive plassering for å kjøpe eiendom, er det et element av risiko og belønning når du investerer i kunst. De som har midler kan spille trygt ved å kjøpe verk fra etablerte kunstnere, med en sterk grad av sikkerhet om at det vil vokse i verdi. Men de smartere investeringene tar hensyn til de nyeste trendene og finner de verkene som kan kjøpes til en god pris før verdien skytes i været. Derfor kan det være lurt å finne frem billigste forbrukslån tilgjengelig og kjøpe kunst du har troen på. Med et slikt forbrukslån kan du altså lett få tak i pengebeløp, som videre kan brukes til å investere, og dermed oppnå fremtidig fortjeneste

Belønningene er store. Å investere i en kommende kunstner kan gi enorm økonomisk avkastning. Banksy-trykk har ikke overraskende vært en fenomenal investering. Det har også mange Bob Dylan-stykker ettersom hans rykte som artist har vokst.

For å investere i kunst trenger du kunnskap og et godt øye, og først og fremst bør du investere i kunst du selv elsker!

Leave a Reply