Ta en sexy selfie

Hva er en selfie? En selfie er et selvportrett, vanligvis tatt med et kamera eller en mobiltelefon. Selfie-er deles oftest på sosiale medier. Å ta en sexy selfie, hvordan gjør en det? Du kan ta et bilde der du ligger i sengen i kun søt truse, og så skrever du litt, og holder armen foran brystene. Hvordan du tar dette sexy bilde er mye opp til deg selv. Må du vise ansiktet ditt? Nei, du trenger ikke det og mange lar være. Viser du ansikt eller noe intimt, så pass på hvem du sender det til. Det kan komme på avveie, og bli spredt på nettet. Det trenger ikke skje, men viktig å huske på at det kan skje.

Lite intelligent å legge ut sexy selfie

Hvordan tror du at du blir oppfattet som når du legger ut en sexy selfie på sosiale medier? Har du tenkt på det? En psykologisk studie hevder at du kan bli sett på som dum og lite attraktiv. Kvinner synes ihvertfall det, mens menn derimot liker mye mer disse sexy selfi-ene. Du ser et bilde at en sexy dame kontinentalseng. Ville du ha ansett henne? Ville du hatt henne som venninne? Synes du ho er attraktiv? En annen studie som ble gjort viste at det å vise naturlig pene bilder scoret høyest på disse spørsmålene. Så dersom du vil virke seriøs og intelligent så ikke legg ut for sexy selfie-648821_1280bilder i sosiale medier. Skal du sende en sexy selfie til kjæresten blir det noe annet. Så en god regel å ha godt nettvett, og ikke legg ut sexy selfier som du ikke ville sett offentlig på trykk i avisa. Du vil vel ikke bli fremstilt som dum?

Hva gjør selfie-bildene med oss?

Det å legge ut en selfie er veldig populært, og det pøses ut med med slike bilder på sosiale nettverk. Det legges ut både sexy og normale selfier, og mange har ikke begrensninger. Er du en av de som legger ut selfier titt og ofte? I situasjoner som dette, du må være litt forsiktig for denne selfie trenden kan fort bikke over i besettelse. Det å ta et fint bilde av deg selv er ikke farlig, men sykelig opptatthet av eget utseende er ikke bra. De som legger ut sexy og normale selfier tvinges til å granske sitt eget utseende på de mange bildebaserte, og sosiale plattformene. Det finnes uante muligheter, og du kan presentere deg selv slik vi ønsker at du skal være, med å redigere, slette og retusjere. Så det å poste bilder av ulik karakter, om det spiller på sex eller noe annet, det krever godt nettvett. Ikke la deg blende av flotte selfier, de kan være manipulert og det ses vanskelig med det blotte øye.

Leave a Reply